
Pestovaniu kapusty sa členovia združenia venujú už dlhé roky, pričom odrodová skladba sa zameriava hlavne na kapusty vhodné na kvasenie. Už tradične sa všetka produkcia spracováva v Hlohovci v spoločnosti ANDACO s.r.o. Spojením pestovateľov a spracovateľa vieme našim zákazníkom ponúknuť integrovaný výrobný proces.
Keďže 100% kapusty spracovanej v spoločnosti ANDACO s.r.o. pochádza z polí členov Zeleninárskej organizácie výrobcov, družstva, vieme priamo ovplyvňovať celý priebeh výroby od výberu odrôd, pozemkov kde sa bude kapusta pestovať, pestovateľských postupov, načasovania zberu a rezania, tak aby sme garantovali produkt najvyššej kvality. Samotné kvasenie kapusty potom prebieha v moderných priestoroch, s použitím tradičných postupov mliečneho kvasenia, tak aby sa zachovala jeho výživová hodnota, probiotické baktérie a prírodný vitamín C.
Výroba kvasenej kapusty v číslach
kusov nádrží v kvasiarni
kapusty na jednu nádrž
max kapacita balenia / mesiac
celková ročná kapacita
Balenia kapusty
